back-arrow

Timely upgrades for the future

Telekom Forum

The Telekom Forum project aimed to upgrade an outdated forum platform and introduce a new, modern layout. The upgrade will provide improved user experience, increased functionality, improved security, and better community engagement for Telekom customers.

helo
helo

Responsibilities

  • Development
  • Website
  • Design

Telekom Hungary is the largest telecommunications company in Hungary. It provides a wide range of services including mobile and fixed-line telecommunications, internet, and television

problem_circles_image

Problem

A Magyar Telekom Fórum mára elavultnak számított, és az Invision Community platform egy régi verzióján futott, amelyet legutóbb 2016-ban frissítettek. A fórum dizájnjának és elrendezésének javítása szükségessé vált a felhasználók jobb kiszolgálása érdekében.

solution_circles_image

Solution

Az említett problémák megoldása érdekében a fórumot az Invision Community platform legújabb verziójára frissítettük, és új, modern, felhasználóbarátabb és vizuálisan vonzóbb elrendezést készítettünk. Egyedi bővítményeket is adtunk az új platformhoz, és ahol szükséges volt, egyedi fejlesztésekkel is kiegészítettük az alapfunkcionalitást.

Benefits 

A frissítésnek köszönhetően a Magyar Telekom Fórum jobb felhasználói élményt nyújt a felhasználóbarát és látványos elrendezésnek köszönhetően. Az Invision közösségi platform legújabb verziója új funkciókat és nagyobb biztonságot szolgáltat, valamint az aktívabb kommunikáció révén jobb közösségi elkötelezettséget biztosít.

telekomforum_casestudy_lower.png
ipad-left-button
ipad-top-button